Actualizat: Sambata, 26 Ianuarie 2008, 16:53:50
Proaspatul atacant al lui Kaiserlautern, Victoras Iacob, s-a intors, sambata, in Romania si a afirmat ca si-ar dori sa fie coechiper cu Claudiu Niculescu in linia de atac a nemtilor.
"M-as bucura sa am un coleg roman la echipa, este bine sa fie sa fie un roman langa tine. Cat despre faptul ca Adi Ilie si Lacatus au insistat sa il opreasca doar pe Neaga, prefer sa nu comentez", a declarat Iacob.
Victoras Iacob nu exclude o revenire la Steaua in viitor, desi a parasit echipa pe usa din dos. "Ramane de vazut daca ma voi intoarce la Steaua. Niciodata sa nu spui «niciodata», stiti cum e. Momentan, nu ma gandesc decat la noua mea echipa", a precizat Iacob.
Iacob spune ca a fost surprins de primirea pe care i-au pregatit-o nemtii si promite sa nu ii dezamageasca. "Am fost surprins de primirea pe care mi-au facut-o. Va dati seama ca ei asteapta foarte multe de la mine si sper si eu sa dau cat mai multe goluri acolo. Sincer, nu m-am gandit la despartirea de Steaua, dar acum acest moment este inevitabil, nu am ce sa fac. M-am simtit foarte bine la Steaua. Am avut mici probleme, dar au trecut", a spus Iacob.
Onlinesport
http://www.astazi.ro/gotostire.php?u...erslautern.htm<!-- / message -->