seine braut hat bestimmt auch nen wörtchen mitzureden - wieviel Prada-läden gibts in KL etc.
-
-
Wie kann einer Heimweh haben,wenn er erst mal in der schönen Pfalz wohnt? Versteh ich net.
-
seine braut hat bestimmt auch nen wörtchen mitzureden - wieviel Prada-läden gibts in KL etc.
Wenn ihr Gatte das vierfache Gehalt bekommt ists ihr glaubich egal ob der nächste Prada-Laden in KL oder erst in Frankfurt oder sonstwo ist
-
Schon mitbekommen de sippel hat bis 2012 verlängert
-
Schon mitbekommen de sippel hat bis 2012 verlängert
Echt,wo steht das? Das ist mal ne gute Nachricht
-
Echt,wo steht das? Das ist mal ne gute Nachricht
Bei der-betze-brennt.de
-
Das mit Sippel wurde heute morgen schon im DSF gemeldet!
-
Hat mal wer wieder die rumänischen Internetseiten durchforstet? Gibt's Neuigkeiten?
-
Bitte mal übersetzen (keine Ahnung ob es was mit dem FCK zu tun hat):
Zitat
Claudiu Niculescu: Nu sunt disperat sa plec!Claudiu Niculescu este pariul lui Cornel Ţălnar. Antrenorul crede că Niculescu îşi va reveni în retur, iar atacantul spune că nu va pleca de la Dinamo pentru orice ofertă venită din afară, doar de dragul de a părăsi echipa.
"Eu vreau să redevin acel fotbalist de anul trecut, care marca în Ghencea şi în Giuleşti, a declarat pentru site-ul clubului atacantul dinamovist. Îmi doresc să revin şi la naţională, pentru că prezenţa la un turneu final este un sentiment extraordinar. Nu sunt disperat să plec de la Dinamo. Vreau să le demonstrez celor care m-au contestat în tur că a fost doar o întâmplare că am prins o perioadă atât de slabă. Nu am uitat fotbalul în cinci luni".
Întrebat dacă mai crede în şansa lui Dinamo de a prinde unul din primele două locuri în clasament, Niculescu a răspuns: "Suntem conştienţi că mai urmează trei luni de foc. Această pregătire de iarnă ne va prinde foarte bine şi să dea Dumnezeu să ne îndeplinim obiectivele".
Quelle http://www.sport365.ro/Claudiu…perat_sa_plec-n46391.html vor 10 Minuten -
In Zweibrücken gibt es doch ein Outlet-Center